پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

اتهام زنی بی پایه و اساس پامپئو علیه ایران

وزیر خارجه آمریکا که چهارشنبه شب وارد عربستان شد، با اتهام زنی علیه تهران گفت، ایران بخش تامین انرژی جهان را با خطر مواجه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، وزیر خارجه آمریکا که چهارشنبه شب به وقت تهران وارد شهر جده در عربستان سعودی شد در نشست خبری درباره آخرین تحولات منطقه به ویژه حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان اظهار نظر کرد.

 

وی گفت آمریکا با شرکای اروپایی، امارات متحده عربی و عربستان سعودی در خصوص  تشکیل ائتلافی برای «مهار ایران» رایزنی کرده است. 

 

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در ادامه سخنان خود اظهار داشت، جامعه اطلاعاتی به  شدت بر این باور است که حوثی‌ها (انصارالله) به تجهیزات نظامی که از آنها برای حمله به تأسیسات نفتی آرامکو استفاده شد مجهز نیستند.

 

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگر سخنان خود مدعی شد که ایران بخش تامین انرژی جهان را  با خطر مواجه ساخته است. 

وی ادعا کرد که حمله به تاسیسات عربستان نه از یمن، بلکه از ایران بوده و این اقدام اعلان جنگ مستقیم علیه عربستان سعودی است.

 

*شوی تبلیغاتی سعودی‌ها

این در حالی است که سرهنگ «ترکی المالکی»، سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی نیز در نشست خبری ، مدعی شد که ایران در حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی دست دارد.

 

ترکی المالکی مدعی شد که حمله به تاسیسات عربستان سعودی از یمن صورت نگرفته بلکه از شمال منطقه خلیج فارس صورت گرفته است.

 

سخنگوی وزارت دفاع عربستان طبق روال گذشته، با نمایش لاشه‌هایی که مدعی است متعلق به لاشه‌های موشک‌ و پهپاد است، ادعا کرد ایران این تسلیحات را به کار گرفت.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار